Kidsday Actie 2013

Hoera, we zijn jarig!

Help je mee de langste slinger van Schoonhoven te maken?

Kidsday
Dit jaar vieren we de 5e verjaardag van de City Beach Tour in Schoonhoven. Op 5, 6 en 7 september is het groot feest dus buiten de veerpoort van Schoonhoven! Daarom willen we de tent en het strand van de City Beach Tour versieren. En daar hebben we jullie hulp bij nodig!

Hoe doe je mee?

Help je mee de langste slinger van Schoonhoven te maken? Versier en knutsel een driehoek voor de grote slinger. Hiernaast zie je het model, je mag ervan maken wat je wilt!

Misschien kunnen jullie als klas al een hele lange slinger maken, maar je kunt ook tijdens de City Beach Tour je vlag komen inleveren. Dan zorgen wij dat jouw vlag ertussen komt te hangen!

Zet per vlag je naam, klas en school erop en je maakt kans op een mooie prijs! De verloting van de prijs is op zaterdag 7 september om 13:00uur tijdens de familiedag op het evenement terrein buiten de veerpoort. Waar voor alle kinderen dan een gratis ijsje is om onze 5e verjaardag te vieren.

Heb je broertjes of zusjes die nog niet op school zitten, maar wel mee willen doen? Zet dan in plaats van school en klas, je adres op de vlag.
Het wordt een groot feest, zeker met al jullie zelf gemaakte vlaggetjes!

Download hier het sjabloon van de vlag
SCEVlag